O nas

Cimet Studio Logotip
Zakaj Cimet? Zakaj pa ne?!

Za projektom Cimet studio stoji Rok Peric, profesionalni fotograf in videograf.

S svojo strastjo do fotografije je želel trgu ponuditi priložnost, da se vsaka zgodba napiše na najboljši način. Verjamemo, da je vsak posameznik ali podjetje predano svojim ciljem in da so pri tem kar počnejo, najboljši. Cimet studio je produkcijsko podjetje, ki ni samo izvajalec, temveč vas skozi projekte vodi kot zanesljiv in izkušen partner. Vaše vizualne zgodbe lahko pišemo s fotografijo, videi, prenosi v živo in z izobraževanji za boljše in enostavnejše samostojno delo.

Ustvarjamo korporativne, predstavitvene in reklamne videje, ter video predstavitve vaših produktov in vseh vrst poslovnih in neformalnih srečanj. Izvajamo fotografiranja poslovnih in korporativnih portretov. Ponujamo fotografiranje izdelkov, prostorov, dogodkov in konferenc. Smo eno redkih podjetij, ki izvajamo storitve prenosa videa v živo. Velika ekipa omogoča, da lahko izvajamo vse vrste prenosov, od enokamernih, do režiranih prenosov z več kamerami. Izobražujemo na področju fotografije, videografije. Naši tečaji in izobraževanja so namenjeni vsem, tako posameznikom, kot tudi večjim organizacijam. Predajamo vse potrebno znanje za osvojitev osnov in tudi naprednih tehnik.

V naši ekipi je več snemalcev in fotografov, zaradi česar lahko pokrivamo tudi večje dogodke in pa tudi več dogodkov na različnih lokacijah hkrati.

Pri Cimet studiu so Vaše želje in zahteve na prvem mestu. Ponujamo pa vso podporo pri pripravi in razvoju ideje, saj lahko z vašo vizijo in našimi izkušnjami vsak projekt spremenimo v izdelek, ki najbolje predstavlja to, kar ste in kar počnete.


Verjamemo, da ste najuspešnejši pri tem, kar počnete in da so vaši produkti najboljši. 

A vsaka stvar, je lahko s ščepcem Cimeta, še boljša!

spoznaj ekipo

Rok Peric

Ustanovitelj in vodja studia

Rok je idejni vodja in ustanovitelj podjetja Cimet studio. Svojo foto/video produkcijsko kariero je začel s fotografiranjem in snemanjem svojih popotniških avantur po svetu. Poslovna pot ga je vodila tudi po poti tehnološkega gospodarstva. Desetletje je poleg fotografije in videa, sodeloval pri razvoju visokotehnoloških produktov v razsvetljavi. Prav izkušnje iz gospodarstva so tiste, ki so dodana vrednost lastnemu podjetju, saj se zaveda kako pomembno je fokus in vizijo pravilno usmerjati, energijo pa vlagati v točno začrtane cilje. Seveda pa si ob tem dovoliti svobodo umetniške ustvarjalnosti in občutek za sledenje aktualnim trendom tržišča.

‘’Življenje se začne, ko ugotoviš, da cilj ni točka na koncu poti, ampak užitek na poti do novih doživetij.’’ 

Isa Gauvin

Fotografinja

Isa je izjemna fotografinja s prefinjenim občutkom za estetiko. Njena energija je tista, ki poskrbi, da na fotografijah in videih zažari čisto vsak. Njeno področje v studiu so ženski poslovni in lifestyle portreti. Blesti pa tudi v ženski erotični fotografiji ter zelo rada v svoj objektiv ujame živali.

zunanji sodelavci

Marko Gruntar

Fotograf, snemalec in asistent

Nicolas Peršolja

Fotograf in snemalec

Luka Mavri

Fotograf in snemalec

Tamara Babić Nikiforov

Scenaristka in režiserka